Slamsuger Glostrup

Bor du i Glostrup, og står du med et kloakproblem? Eller har du brug for at få lokaliseret en utæthed eller en fejl på dine rørledninger?

Så rykker BS Slamsugning ud. Vi er beliggende i Hedehusene, og vi kan derfor komme ud til dig med kort varsel, hvis du skal bruge en slamsuger i Glostrup.

BS Slamsugning – din lokale slamsuger i Glostrup

BS Slamsugning er en mindre virksomhed med speciale i kloakopgaver, som er grundlagt på baggrund af et ønske om at drive en sund forretning. Desuden har vi et klart mål om at blive vores kunders foretrukne leverandør af slamsugning – uanset hvem de, og hvor de bor. For vi dækker hele Sjælland, og både private, erhvervsdrivende og kommunale kunder er sikret den samme høje service og kompromisløse kvalitet, når de ringer til os.

Borgere, virksomheder og kommuner på vestegnen er naturligvis ingen undtagelse, og derfor kan du selvfølgelig også ringe til os, hvis du skal bruge en pålidelig slamsuger i Glostrup. Vi leverer selvfølgelig til den aftalte pris og går ikke før, du er tilfreds.

Det er aldrig sjovt at have problemer med kloakken, og derfor er det vigtigt, at du bliver mødt med effektivitet og høj kundeservice, når du kontakter os med behov for en slamsuger i Glostrup.

Vi lokaliserer og løser dine problemer med kloakken

Som din slamsuger i Glostrup løser vi alle opgaver inden for slamsugning. Det kan for eksempel være, at du står med en tilstoppet kloak eller brønd, at du har problemer med rødder i kloaknettet, eller at du har brug for en højtryksspuling af en kloakledning. Uanset hvad har vi den nødvendige viden og det rette udstyr.

Er du i tvivl om, hvor eller hvorfor problemet er opstået, tilbyder vi også tv-inspektion, der kan hjælpe med at lokalisere problemet. Hvis slamsugning eller tv-inspektion ikke er den rette løsning, er vi også behjælpelige med andre kloakopgaver.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du kan altid ringe eller skrive til os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dine kloakopgaver.
BS Slamsugning er din pålidelige slamsuger i Glostrup, og vi leverer altid til den aftalte tid og pris.