Hvem er BS Slamsugning

BS Slamsuging ApS er stiftet af Benjamin Pless og Christian Søder. Christian og Benjamin er gamle naboer og bedste skolekammerater og har således kendt hinanden i mere end 25 år. Derudover har Benjamin været selvstændig siden 2008 og driver i dag også BS Landskabspleje der har eksisteret siden 2014 og Christian har været selvstændig i mange år, hvor de har haft et stærkt og tæt samarbejde på den erhvervsmæssige side.

Vi tror på, at det stærke venskab og lysten til at drive sund forretning vi begge er i besidelse af, kommer til udtryk i det arbejde, vi leverer hos vores kunder.

Vi brænder for at drive sund forretning, levere høj kvalitet og god service, så vores kunder har lyst til at ringe til os igen, og igen. Dette kombineret vores stærke venskab er med til at give vores kunder en god oplevelse, “når de står i lort til halsen”.

Herunder kan I læse lidt mere om os og hvordan du kontakter os, hvis I har spørgsmål eller ønsker et tilbud.

Benjamin Pless

Adm. direktør

Tlf. 25 15 03 97 

Mail: bp@bs-slamsugning.dk

Benjamin er medejer af bs-slamsugning.dk og står for den daglige drift. Benjamin er 32 år, far til to og bor i Viby sammen med sin kone Line.

Christian er driftsdirektør hos bs-slamsugning.dk

Christian Søder

Driftsdirektør

Tlf. 20 66 68 93

Mail: cs@bs-slamsugning.dk

Christian er 31 år gammel og er sammen med Benjamin medejer af bs-slamsugning.dk. Til daglig bor Christian sammen med sin kone i Viby og deres søn.

Line Lindqvist

Administration

Tlf. 61 68 75 03

Mail: kontakt@bs-slamsugning.dk

Line er Benjamins bedre halvdel. Line står primært for administrationsarbejdet og sørger for at holde styr på kunder, fakturering mv.

Marcus Oxe

Salgskonsulent

Mail: kontakt@bs-slamsugning.dk