Slamsuger Gentofte

Bor du i Gentofte, og står du med en tilstoppet kloak, tank, brønd eller fedtudskiller? Og søger du derfor en slamsuger, der rykker ud til Gentofte?

Så er du kommet til det rette sted. For BS Slamsugning dækker intet mindre end hele Sjælland – og derfor også Gentofte.

Kvalitets- og servicebevidst slamsuger i Gentofte

Besvær med kloakken kan give de fleste rynker i panden. Derfor er det vigtigt, at der bliver taget godt hånd om dine kloakopgaver.
Hos BS Slamsugning sætter vi da også både kvaliteten og kunderne i højsædet. Til dels fordi vi ved, hvor utidigt et kloakproblem kan være, og at effektiv håndtering og god behandling fra din slamsuger derfor er alfa og omega – men også fordi vi vil være din foretrukne slamsuger i Gentofte!
Ringer du til BS Slamsugning, lokaliserer og løser vi effektivt dine udfordringer med kloakken, ligesom vi som en selvfølge udfører arbejde til den aftalte tid og pris. Det er en helt naturlig del af vores virksomhed – og en nødvendighed, hvis vi skal gøre os forhåbninger om, at du ringer til os, næste gang du skal bruge en slamsuger i Gentofte.

Slamsugning og tv-inspektion for private, virksomheder og kommuner

Vi løser alle opgaver inden for slamsugning, højtryksspuling og tv-inspektion, og vi kører ud til alle kunder – lige fra private, over virksomheder og boligforeninger til kommuner. Kvaliteten og servicen er dog altid den samme, uanset om du er en privatperson med behov for en slamsuger i Gentofte, eller om du ringer på vegne af en større virksomhed med behov for at få lokaliseret et kloakproblem.