Slamsuger Slagelse

Står du med et behov for en slamsuger i Slagelse eller omegn?

Så tag det helt roligt, for BS Slamsugning dækker hele Sjælland og rykker ud til alle kunder – såvel private som virksomheder og kommuner. Derfor hører vi også fra dig, hvis du skal bruge en erfaren slamsuger i Slagelse, der kan løse opgaver inden for slamsugning, højtryksspuling eller tv-inspektion.

BS Slamsugning – din lokale slamsuger i Slagelse

BS Slamsugning holder til i Havdrup, men vi har et klart mål om at blive din foretrukne slamsuger i Slagelse. Af samme grund er vi yderst bevidste om at udføre vores arbejde med knivskarpt fokus på kvalitet, service og pålidelig behandling.

Det betyder først og fremmest, at vi håndterer dine kloakopgaver på grundlag af en bred faglig viden, der sikrer et resultat, du bliver tilfreds med. Men det indebærer også, at vi opfører os ordentligt, at vi kommer til tiden, og at vi leverer den aftalte service til den aftalte pris. Det er en helt naturlig del af vores virksomhed og en uundværlig forudsætning for at blive den virksomhed, du ringer til, når du står med behov for en slamsuger i Slagelse eller et andet sted på Sjælland.

Vi løser og lokaliserer dine kloakproblemer

Som din slamsuger i Slagelse løser vi selvfølgelig alle opgaver inden for slamsugning og højtryksspuling – lige fra tømning af brønde, tanke, fedtudskillere og olieudskillere til spuling af kloakrør og sivedræn.

Vi har dog også udstyr og viden til at lokalisere kloakproblemer i form af tv-inspektion.

Kontakt os, hvis du har problemer med kloakken

Du kan altid kontakte os, næsten uanset hvilket kloakproblem du står med – og uanset hvor du bor. For BS Slamsugning rykker ud, lige meget om du får behov for en slamsuger på Slagelse-egnen, eller om du skal have løst en anden kloakopgave et helt andet sted på Sjælland.