Professionel Slamsugning i Hvidovre

Har du behov for Slamsugning i Hvidovre?

Årsagerne til behov for slamsugning kan være mange. Uanset netop din årsag, kan BS Slamsugning hjælpe dig!

Vi holder til på Industrivænget 8 i Havdrup og kan derfor hurtigt rykke ud og hjælpe dig med din opgave, uanset hvad denne måtte være.

Vi udfører opgaver for både private, virksomheder og kommuner og vores kompetente folk har stor erfaring på alle områder, så vi kan sikre dig et stykke arbejde af højeste kvalitet.

Hvad tilbyder vi hos BS Slamsugning?

Hos os kan du vælge mellem en bred vifte af alle typer opgaver. Vi hjælper dig med altså fra tømning af tanke og brønde, såsom septiktanke, trixtanke, sivebrønde, køkkenbrønde, vejbrønde, sandfangsbrønde mv.

Desuden tilbyder vi også søgning efter brønde samt lokalisering af kloakledninger. Har du behov for højtryksspuling af kloakledninger eller spuling af eksempelvis sivedræn og kloakrør, kan vi også hjælpe med dette.

Indimellem kan det være svært at vurdere, om der er behov for slamsugning eller en højtryksspuling og derfor kan vi udføre en tv-inspektion for dig. Ønsker du at læse mere om hvad vi kan tilbyde dig, så læs HER

Slamsugning i Hvidovre til alle typer kunder

Kontakt

Har du behov for yderligere information om eksempelvis slamsugning eller højtryksspuling, eller ønsker du et tilbud, så ring til os i dag på +45 46 56 03 97 eller læs mere om os lige her