Slamsuger Ringsted

Skal du bruge en slamsuger i Ringsted? Eller har du brug for at få lokaliseret et kloakproblem?

BS Slamsugning tilbyder effektiv og pålidelig slamsugning på hele Sjælland – og Midtsjælland er naturligvis ingen undtagelse. Kontakt os derfor gerne, hvis du får behov for en slamsuger i Ringsted eller omegn.

Vi vil være din foretrukne slamsuger i Ringsted

BS Slamsugning har kontor og udstyr i Havdrup, men vi har en klart ønske om at blive alle sjællænderes foretrukne leverandør af slamsugning. Vi ved dog godt, at den slags ønsker ikke går i opfyldelse af sig selv. Derfor udfører vi altid vores arbejde med stor omhyggelighed og professionalisme – og selvsagt til den aftalte tid og pris!

Kvaliteten og kunderne er omdrejningspunktet for vores arbejde, og vi har ikke i sinde at skuffe, når du kontakter os med behov for en slamsuger i Ringsted eller et andet sted på Sjælland.

Slamsugning, højtryksspuling og tv-inspektion

Som din slamsuger i Ringsted tilbyder vi først og fremmest en lang række ydelser inden for slamsugning og højtryksspuling. Det kan for eksempel være, at du står med en tilstoppet brønd, septiktank eller kloak, eller at du har brug for en højtryksspuling eller en rodskæring af en kloakledning. Vi har udstyret til at håndtere alle udfordringer med tilstoppede kloakker, brønde og tanke.

BS Slamsugning er dog ikke bare din slamsuger i Ringsted. Vi har også maskinel og erfaring til at foretage tv-inspektioner, hvis du får behov for et overblik over dine rørledningers tilstand, eller hvis du skal have lokaliseret en utæthed eller et andet problem. Vi hjælper desuden med en række andre kloakopgaver.

Kontakt til BS Slamsugning

kontakt os med det samme.