Slamsuger Køge

Har du problemer med en kloakledning, en tank eller en brønd, og søger du en pålidelig og kvalitetsbevidst slamsuger i Køge eller omegn?

BS Slamsugning tilbyder håndtering af næsten alle tænkelige kloakopgaver, og med en central beliggenhed på Sjælland rykker vi ud, uanset hvor du er – eller hvem du. Såvel private som virksomheder og kommuner er alle sikret det samme serviceniveau og den samme høje kvalitet.

BS Slamsugning – din kvalitetsbevidste slamsuger i Køge

BS Slamsugning er stiftet og drevet af Line Lindqvist og Benjamin Pless, som begge brænder for at drive en stærk forretning med fokus på kvalitet og kundepleje. Vi har en enkel men klar målsætning om at blive din foretrukne slamsuger i Køge, og derfor er rettidig service til den aftalte pris en selvfølge hos BS Slamsugning.

Ikke mindst går vi aldrig på kompromis med vores arbejde, og uanset hvem du er, eller hvilke kloakopgaver du skal have udført, tilstræber vi til hver en tid at udføre vores arbejde med kvaliteten i højsædet. Problemer med kloakledningen eller septiktanken kommer sjældent på et belejligt tidspunkt, og derfor er det afgørende, af dine kloakopgaver bliver løst både hurtigt, grundigt og effektivt.

BS Slamsugning er kort sagt din kvalitetsbevidste slamsuger i Køge, og den gode kundepleje er en integreret del af virksomhedens identitet.

Slamsuger i Køge med bred erfaring inden for kloakopgaver

Som din lokale slamsuger i Køge tilbyder vi først og fremmest grundig slamsugning og højtryksspuling af brønde, tanke og kloakledninger. Vi tilbyder desuden lokalisering og diagnosticering i form af tv-inspektion, hvis du oplever problemer med kloakken, men ikke kender den præcise årsag. Vi har desuden mulighed for at løse en håndfuld andre kloakopgaver.

Du kan altså roligt kontakte BS Slamsugning, når du skal have løst eller diagnosticeret et problem med kloakken – uanset om du skal bruge en slamsuger i Køge, eller om du ønsker tv-inspektion i Gentofte.

Kontakt os

Skal vi være din slamsuger i Køge? Eller ønsker du bare et uforpligtende tilbud på dine kloakopgaver? Så kontakt os allerede i dag. Vi rykker ud med kort varsel – og vi går ikke, før du er tilfreds.